Най-вероятно делото срещу Емили Тротинетката, Куката и Чеченеца ще бъде отложено

...
</TD
>Най-вероятно делото срещу Емили Тротинетката, Куката и Чеченеца ще бъде отложено
Коментари Харесай

Милен Готи: Ако вкарат Тротинетката в мъжкия затвор, има право да съди държавата. По-добре да отиде в лудницата

Най-вероятно делото срещу Емили Тротинетката, Куката и Чеченеца ще бъде отсрочено за есента, защото сега множеството юристи са в отпуск, а и самите обвинени ще се опитат да го изтеглят допустимо най-дълго във времето. Това разяснява в предаването " България, Европа и светът на фокус " на Радио " Фокус " Милен Стаматов (Готти), който популяризира в интернет смущаващите фрагменти от мол в Пловдив, където Емили Тротинетката, Куката и Чеченеца се гаврят с момче.

" Делата ще се проточат много във времето, заради правосъдната ни система, която е толкоз остаряла. Така че най-вероятно приказваме за интервал от две-три години, в които ще се водят каузи. Надявам се най-малко Тошо Куката и господин Петко Караилиев Чеченеца в последна сметка да получат ефикасни присъди, защото и двамата имат минали присъди, които са към този момент с изтекла отминалост. 

" Говорим на човек с по 7-8 присъди: за грабежи, за закани за ликвидиране и така нататък Така че чакам съдът да го вземе в поради. Тошо Куката има други клипове, в които се гаври с хора със специфични потребности. Това също би трябвало да бъде взето в поради. А за Емили - Даниел Тротинетката, там нещата са доста комплицирани, тъй като несъмнено тя/той,, е с 50% ТЕЛК за безотговорност. Освен това, чисто още веднъж в случай че би трябвало да приказваме за правосъдната система в България, разбрах и ми беше обяснено, че няма по какъв начин да предстои на ефикасна присъда, защото, в случай че го вкарат в мъжки затвор, има право да осъди страната за това, че не се отнасят по естествен метод с него, в случай че го вкарат в женски – безусловно същото. Единственото, което аз предлагам, е да го изпратят на лекуване щом има проблеми в психиатрично заведение ", изясни Стаматов.

Той описа, че е получавал обвинения от страна на Чеченеца, Куката и Емили Тротинетката: " Размяна на реплики, на обвинявания, на подаване на разнообразни тъжби. Няколко пъти съм посещавал районни ръководства, с цел да давам показания.

Загуба на мое персонално време и на сила, свързани с тях и с родителите им, защото получавам закани, че в действителност те ще съдят мене. Влезл и са в някакъв контакти с юрист Екимджиев и с Хелзинкски комитет за хомофобство, пробват се общо взето да извърнат и сменят фокуса ".

Заседанието на Районния съд в Пловдив е планувано за 11:00 часа на следващия ден:

" Заседание ще има, първото ще се организира на следващия ден. Организираме митинг в същият час, който има за цел да подсети на съда, че гражданското общество този път не е не запомнило за случая. Протестът също по този начин моли за нормалността и срещу целия разврат, от който пострадали са подрастващите. Надявам се гражданското общество в Пловдив да реагира повече в сравнение с в тази ситуация в мола, тъй като добре си спомняме, че тогава нито хората, които работят в самия мол, нито посетителите обърнаха внимание на протичащото се – просто подминаваха. Очаквам хората да почувстват персонална засегнатост към града им, тъй като Пловдив е един от най-културните градове. Надявам се, без значение от неуместния час, 11.00 часа в работен ден, въпреки всичко да излязат, с цел да покажат, че не са съгласни с нещата, които се случват в града ", означи Милен Стаматов.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР